Over Nancy

Wat fijn dat je de website van mijn salon hebt gevonden. In 2020 heb ik mijn eigen salon geopend. Niet groot, maar wel van alle gemakken voorzien; professionele apparatuur, hoogwaardige producten en misschien nog wel het belangrijkst….. een kapper met bijna 25 jaar ervaring! Inmiddels durf ik dan ook wel te stellen dat ik van alle markten thuis ben en alles al een keer heb meegemaakt. 

De creativiteit die ik kwijt kan in het kappersvak is mijn passie.  De afgelopen jaren heb ik veel cursussen en trainingen gevolgd om mijn kennis in kleuren en knippen zo hoog mogelijk te houden. Ik adviseer je graag met welke aanpak we tot jou gewenste resultaat komen. 

Alle producten die ik de salon gebruik zijn van het hoogwaardige merk Artistique. Uit de jarenlange ervaring met dit merk weet ik dat deze verf zorgt voor een prachtige intense kleur in het haar en zo iedere keer weer voor een fantastisch eindresultaat zorgt. De mooie luxe Orchid-lijn van Artistique is bovendien 100% vegan! 

Voor een afspraak kun je uiteraard contact met me opnemen. Liever op je gemak online een afspraak inplannen kan natuurlijk via de onderstaande link. 

Ik hoop je snel te zien!

Nancy Kessing